Prečo si sa rozhodla pre kariéru ako realitný maklér?

Už dlhšie obdobie som sledovala obchod s realitami a veľmi ma táto oblasť zaujímala. Roky pracujem v obchode, tak som chcela využiť moje schopnosti a zručnosti práve pri predaji nehnuteľností. Pri tejto práci ide hlavne o prácu a komunikáciu s ľuďmi a počas mojej doterajšej kariéry som vždy pracovala s ľuďmi, čo ma vždy napĺňalo. Ide o všestrannú, rozmanitú prácu, kde môžem využiť znalosti a zručnosti z rôznych obchodných oblastí.

Prečo si sa rozhodla pre kariéru v realitnej kancelárií RE/MAX?

RE/MAX som mala možnosť spoznať pred mnohými rokmi, keď som potrebovala riešiť kúpu a predaj nehnuteľností v Kanade. Už vtedy ma oslovil ich profesionálny prístup a systém práce s klientom, tak bolo úplne prirodzené, že som si túto značku vybrala aj tu na Slovensku. RE/MAX vnímam ako silného hráča na realitnom trhu a pri práci sa chcem vždy opierať o spoľahlivého partnera, ktorému záleží na raste a kvalite jednotlivých maklérov.

Čo si robila pred kariérou v RE/MAX?

Počas mojej predchádzajúcej kariéry som pracovala vo farmaceutickom obchode. Začala som na poste medical reprezentativ a postupne som prešla rôznymi pozíciami, kde som mala príležitosť viesť tím ľudí, spracovávať reklamné kampane, organizovať a viesť školenia a pripravovať vzdelávací program pre firmu a aj pre odborníkov. Takže som pracovala v obchode, kde som získala mnoho obchodných, komunikačných a vyjednávacích zručností.

Ako by si ohodnotila vzdelávací systém v spoločnosti RE/MAX?

RE/MAX má prepracovaný systém vzdelávania, ako pre začínajúcich maklérov, tak aj ďalšie postupné vzdelávanie maklérov. Neviem si predstaviť, že by som mala začať prácu realitného makléra bez absolvovania vzdelávania a certifikácie. Toto bol aj jeden z dôvodov, prečo som si vybrala pre spoluprácu spoločnosť RE/MAX. 

Čo považujete u práce v realitách za najdôležitejšie?

Keďže ide o veľmi rozmanitú prácu, tak ide o mix rôznych činností a zručností. Hlavne ide o profesionalitu, spoľahlivosť, dôveryhodnosť, komunikatívnosť, ústretovosť, flexibilitu, empatiu…

Aké máte v realitách dlhodobé ciele?

Mojím cieľom je, stať sa profesionálom v oblasti predaja nehnuteľností, aby sa na mňa klienti s dôverou obracali pri predaji, prenájme alebo kúpe veľmi často ich najcennejšieho majetku. Tiež chcem spoľahlivo reprezentovať spoločnosť RE/MAX, aby po skončení obchodu po mne ostávali len spokojní zákazníci.

RE/MAX EXTRA nie je jediná realitná spoločnosť na trhu, ale je to realitná kancelária, ktorá z realitných maklérov tvorí realitných profesionálov a to je základ úspechu. Ponúkame viac príležitostí pre rozvoj, voľného času a peňazí na splnenie snov. Pozrite sa aké benefity ziskavajú realitní makléri RE/MAX EXTRA.

kariera realitny makler

Chcete naštartovať karieru ako realitný maklér?

VYKROČTE ZA SVOJIMI SNAMI…
A SILA ZNAČKY BUDE VAŠIM ŠTÍTOM

ZAČAŤ PODNIKAŤ MÔŽETE V AKOMKOĽVEK VEKU.